oplossingen voor

Zwemscholen

Voor uw zwemschool is er niets belangrijker dan een veilige zwemomgeving voor uw leerlingen. Één van de zaken die daarbij zeker niet over het hoofd gezien mag worden is de kwaliteit van uw zwemwater.  Remon WaterWellness is de ideale partij voor de monitoring en het onderhoud van uw zwembad. 

Als zwemschoolhouder wilt u te allen tijde

Veilig zwemwater

Als zwemschoolhouder bent u op de eerste plaats druk in de weer om uw leerlingen zwemles te geven. Daarnaast bent u echter ook voor verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en bent u dagelijks druk met het monitoren van de waterkwaliteit en bijvoorbeeld het spoelen van het filter. Bij dit soort zaken is het fijn dat u een partij heeft die kan helpen op het moment dat de waterkwaliteit niet in orde is of wanneer er bijvoorbeeld een lekkage is die direct opgelost dient te worden. Remon WaterWellness heeft een uitstekende serviceafdeling met een netwerk van 40 servicemonteurs in heel Nederland die u graag helpen met het oplossen van uw probleem.

24/7 service

Online monitoring

Advies op maat

Duurzaam en verantwoord

Op maat gemaakte zwembadtechnieken

Altijd een Servicemonteur in de buurt met

24/7 Service

Heeft u een probleem met het geboden chloor, waterstofcarbonaat (bi-carbonaat, alkaliteit) of het chloride gehalte? Of misschien een lekke leiding die acuut gerepareerd moet worden? Geen Paniek, Remon WaterWellness is met haar 24/7 service en meer dan 40 servicemonteurs altijd snel ter plaatse. In de meeste gevallen kunnen wij de storing direct oplossen.

Wanneer u regelmatig onderhoud aan uw zwemwaterinstallatie laat uitvoeren bevordert dit de technische levensduur van de installatie en heeft u langer plezier van uw zwembad. Remon WaterWellness verzorgd het onderhoud aan uw gehele installatie. Na een eerste kennismaking of oplevering van de werkzaamheden worden er afspraken gemaakt over het aantal bezoeken en de werkzaamheden die we tijdens het onderhoud uitvoeren.

Doordat de vervangingsonderdelen overeenkomstig zijn met de onderdelen in uw installatie is een lange levertijd uitgesloten en liggen de onderdelen in veel gevallen zelfs in de werkbus van de servicemonteur.  Mocht u installatie afkomstig zijn van een  ander fabricaat is dit ook geen enkel probleem. Wij hebben wereldwijd afspraken met diverse leveranciers en kunnen altijd een vervangend of alternatief onderdeel leveren. Meer weten over onze service en onderhoud?

Online monitoring van uw

Waterkwaliteit

Voor het bedienen van de complete zwembadinstallatie en het monitoren van de waterkwaliteit maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde Poolmanager. De Poolmanager is een uniek PLC-gestuurd besturingssysteem dat is opgebouwd rond een 9,7” kleuren touchscreen. Dit systeem bestuurt, regelt, alarmeert en bewaakt de volledige installatie en monitort met hulp nauwkeurig werkende sensoren continue de pH, chloor en temperatuur van het zwembad. De Poolmanager kan aangepast worden aan iedere situatie doormiddel van de  klantgerichte software, waardoor het geschikt is voor zowel grote als kleine zwembaden.

De Poolmanager geeft u als zwemschoolhouder een veilig en ontzorgt gevoel. Het feit dat onze servicedienst 24/7 online kan mee kijken is hier een mooi voorbeeld van. Met deze vorm van online monitoring kan onze servicedienst van afstand inloggen in uw installatie en meteen een storingsdiagnose uitvoeren en aan de hand daarvan een aanpassing doen. In eerste instantie proberen we de storing van afstand samen met u op te lossen, mocht dit niet mogelijk zijn dan sturen wij een servicemonteur langs om uw probleem te verhelpen.  

een stapel kleurrijke zwemplankjes aan de rand van het zwembad
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Campings en Recreatieparken

Ga naar onze oplossingen

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

radertjes en tandwielen

Zwembadtechniek

eentjes en nullen

Digitale Technieken

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

Vele zwemscholen gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit