Oplossingen

Digitale technieken

Altijd op de hoogte van uw zwembad met

NT slimme besturing

In een tijd van digitalisering en gemak zijn al onze installaties standaard voorzien van een slimme besturing met netwerktechnologie. Dankzij onze zelf ontwikkelde Poolmanager kunnen we de complete zwembadinstallatie monitoren en bedienen. De Poolmanager is een uniek PLC-gestuurd besturingssysteem dat is gebouwd rond een 9,7-inch kleurentouchscreen. Dit systeem beheert, regelt, alarmeert en bewaakt de volledige installatie, en controleert met behulp van nauwkeurige sensoren voortdurend de pH, chloor en temperatuur van het zwembad. De Poolmanager kan worden aangepast aan elke situatie via klantgerichte software, waardoor het geschikt is voor zowel grote als kleine zwembaden.

Daarom een Remon WaterWellness

Poolmanager

Netwerktechnologie

9,7 inch kleurentouchscreen

online monitoring en storingsdiagnoses

Voor ieder type en formaat zwembad

Op maat gemaakt

Veilig en ontzorgd met de
Remon WaterWellness

Poolmanager

De Poolmanager biedt u een veilig en zorgeloos gevoel. Een mooi voorbeeld hiervan is dat onze servicedienst 24/7 online kan meekijken. Dankzij deze vorm van online monitoring kan onze servicedienst op afstand inloggen op uw installatie, direct een storingsdiagnose uitvoeren en op basis daarvan aanpassingen maken. In eerste instantie proberen we de storing samen met u op afstand op te lossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan sturen wij een servicemonteur langs om het probleem ter plaatse te verhelpen.

De Poolmanager is de besturing voor meerdere systemen en laat deze continu met elkaar communiceren. Zo regelt de Poolmanager: 

 • Het waterpeil in het zwembad 
 • De circulatiepomp en frequentiebesturing
 • Flow en flowbewaking
 • Het terugspoelen van het filter
 • De verwarming van het zwembad
 • warmte terugwinning
 • Meting en dosering van chloor en pH 
 • Monitoring met tabellen en grafieken van de ingestelde parameters
 • Aansturing UV installatie 
 • Meldingen bij eventuele storingen
 • Aansturing en regeling glijbanen en waterparken
 • Een anti-legionellaprogramma bij eventuele attracties
 • Een noodstop bij mogelijke calamiteiten
Remon WaterWellness poolmanager systeem
Remon WaterWellness Poolmanager systeem
Monitoren van de

Waterkwaliteit

Met behulp van de Poolmanager en verschillende sensoren wordt de waterkwaliteit voortdurend gemonitord. Zo kunnen we een betrouwbare meting van de pH- en chloorwaarden in het zwembadwater garanderen, en dit proces verloopt volledig automatisch. Het unieke Poolmanager Systeem biedt de mogelijkheid tot de bediening van de complete zwembadinstallatie, ondersteund door klantgerichte software. De pompen worden flow- of drukgestuurd, en online monitoring met storingsdiagnose is integraal onderdeel van het systeem.

Door het gebruik van de Poolmanager bent u verzekerd van efficiënte monitoring en bediening van de zwembadinstallatie vanaf één scherm, waardoor storingen eenvoudiger opgelost kunnen worden. de Poolmanager biedt tevens diepgaand inzicht in het zwemwatersysteem, wat het makkelijker maakt om kostenbesparingen te onderbouwen en te realiseren. Daarnaast maakt de online monitoring het mogelijk voor onze servicedienst om op afstand storingsdiagnoses uit te voeren, waardoor we snel en adequaat kunnen handelen bij eventuele problemen.

Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit