Oplossingen

Wellnessoplosingen

Relaxed en vertrouwd genieten door de wellnessoplossingen van

Remon WaterWellness

Op zoek naar een sauna, Whirlpool of infraroodcabine? Dan bent u bij Remon WaterWellness aan het juiste adres. Remon WaterWellness levert en installeert alle benodigdheden voor uw eigen thuisspa zodat u thuis in alle stilte en privacy kunt genieten van alle faciliteiten die u bij een wellnesscentra kunt vinden. Remon WaterWellness levert whirlpools, sauna’s en infraroodcabines van diverse westerse fabricaten en draagt zorg voor de installatie en het onderhoud. Daarnaast heeft Remon WaterWellness alle benodigdheden in huis om uw wellness veilig, schoon en duurzaam te maken.

Keuze uit diverse

Wellnessoplossingen

Baden

Sauna's

Whirlpools

Infraroodcabines

Remon waterWellness levert sauna's, whirlpools en infraroodcabines van de volgende

Fabrikanten

Ga voor

Hoogwaardige kwaliteit

Remon WaterWellness levert hoogwaardige sauna’s, whirlpools en infraroodcabines, zowel door ons als door zorgvuldig geselecteerde partners. Onze toewijding aan kwaliteit blijkt uit de zorgvuldige fabricage en installatie van deze wellnessproducten. Of het nu gaat om traditionele Finse sauna’s, luxueuze whirlpools of efficiënte infraroodcabines, wij zorgen ervoor dat elke levering en installatie voldoen aan onze strenge normen.

Naast levering en installatie bieden wij ook uitgebreid onderhoud aan, waarbij Remon WaterWellness garant staat voor een optimale werking van uw wellnessvoorzieningen. Ons professionele onderhoudsteam zorgt ervoor dat uw sauna, whirlpool of infraroodcabine in topconditie blijft, zodat u blijvend kunt genieten van ultieme ontspanning.

moderne sauna
jacuzzi op het terras
Ervaring en samenwerking zorgen voor

Maatwerk

Remon WaterWellness staat garant voor maatwerkoplossingen bij ieder project. Naast standaard wellnessproducten bieden wij ook een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor specifieke projecten. Voor elk project wordt een op maat gemaakte oplossing bepaald, waarbij we flexibel inspelen op de behoeften van de klant. Denk hierbij aan prefab baden en units vervaardigd uit diverse materialen, die we in samenwerking met onze vaste partners kunnen realiseren. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze Wellness producten naadloos aansluiten bij de specifieke situatie en wensen van de klant, wat resulteert in een unieke en doeltreffende oplossing voor ieder project. Hebben we uw aandacht gewekt of zit u nog met brandende vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wellness
Techniek

De technologie achter wellnessproducten, zoals whirlpools en koudwaterbaden, speelt een cruciale rol in hun functioneren en de totale beleving. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en bieden diverse geavanceerde oplossingen om deze te waarborgen. Ons assortiment omvat hoogwaardige filtersystemen, desinfectietechnieken en duurzame verwarmingsoplossingen. Daarnaast faciliteren wij efficiënt beheer via ons online monitoringsysteem, dat afgestemd kan worden op specifieke behoeften zoals openingstijden en het meten van water- en energieverbruik. Deze mogelijkheden dragen niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar zorgen ook voor duurzaam en verantwoord beheer van de faciliteit. Wij streven ernaar om met onze technologische oplossingen de wellnesservaring te verbeteren en tegelijkertijd milieubewust handelen te bevorderen.

Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit