Oplossingen voor

Campings en Recreatieparken

Remon WaterWellness is dé leverancier voor campings en recreatieparken als het gaat om de aanleg van de zwemwatertechniek van een nieuw zwembad of waterpark.  Maar ook wanneer de bestaande techniek van uw zwemwater aan vervanging toe is bent u bij Remon WaterWellness aan het juiste adres. 

Een betrouwbare partner voor uw

Zwemwatertechniek

Als camping of recreatieparkhouder bent u continue bezig met het verbeteren van de voorzieningen op uw park. Veel gasten vinden een zwembad of waterpark een essentieel onderdeel van het amusement van een camping of recreatiepark. Het aanleggen van een zwembad en/of waterpark is niet ontzettend complex, maar hoe zit het met de techniek en wat te denken van de waterkwaliteit? Remon WaterWellness is dé leverancier voor de watertechniek van uw zwembad of waterpark. We zijn de onmisbare schakel tussen de installateur van uw zwembad/spraypark en uw gasten. Na oplevering verzorgen wij ook het onderhoud voor het zwembad/waterpark en helpen wij met storingen en diagnoses. Het is onze missie om u als camping of recreatieparkhouder het gevoel te geven dat uw zwemwatertechniek bij Remon WaterWellness te allen tijde in goede handen is. 

Advies op maat

Groot netwerk van vakexperts

Alle technieken in eigen huis

Online besturing en monitoring op afstand

Duurzaam en verantwoord

24/7 service

Van installatie tot eindgebruik volledig ontzorgd

water sijpelt van het spraypark van camping de Beerze Bulten
Van leidingwerk tot digitale techniek

De Oplossingen van Remon WaterWellness

Bij de aanleg van een zwembad of waterpark komt veel kijken daarom is het belangrijk om een partner te hebben die veel kennis van zaken heeft.  Remon WaterWellness kijkt al vanaf het ontwerp mee over de efficiëntie van de zwembadtechiek. Daarnaast geven wij advies in de meeste efficiënte keuze voor de bouw en de aanleg. 

Remon installeert diverse filtersystemen, (attractie)pompen, desinfectie systemen met standaard dosering of elektrolyse, meet- en regeltechniek en verwarmingssystemen zoals een luchtwarmtepomp of boilersysteem. Bij elke toepassing houden we rekening met het gebruikersgemak en het effectief gebruik van elektra, gas of water (alleen op het moment dat dit nodig is).  

Groot netwerk van

Vakexperts

Remon WaterWellness heeft ervaring met de verschillende onderdelen die van toepassing zijn op uw project. Zoals: het betonwerk, fundering- en constructie berekeningen, afwerking, diverse leidingwerken (PE/PVC) en natuurlijk de zwembadtechniek. Bij de uitvoering werken wij samen met verschillende partners uit de zwembadbranche die vanuit een eigen specialisme een bijdrage leveren aan het zwembad of waterpark.

Iedere partner is gespecialiseerd in zijn eigen product waardoor wij met elkaar het beste eindresultaat kunnen behalen. Denk hierbij aan aannemers/bedrijven voor bijvoorbeeld de constructie en het betonwerk, de afwerking zoals een zwembadcoating of de luchtbehandeling van een binnenzwembad.

(De foto’s op deze pagina zijn eigendom van Camping de Beerze Bulten, een klant van Remon WaterWellness)

een jongen gebruikt een waterspuit in het spraypark van camping Beerze Bulten
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Campings en Recreatieparken

Ga naar onze oplossingen

zwemwater

Zwembaden

opspetterend water van een Spraypark

Waterparken

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

Vele campings en recreatieparken gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit