4 projecten die Remon WaterWellness onlangs heeft mogen opleveren

Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-Delte-foto-1
Een greep uit de werkzaamheden die Remon WaterWellness  onlangs heeft mogen uitvoeren en opleveren.

Onlangs heeft Remon WaterWellness bij verschillende zwembaden in Nederland diverse projecten mogen uitvoeren en naar tevredenheid van de opdrachtgever kunnen opleveren. De projecten zijn voornamelijk gericht op het verduurzamen van de techniek maar ook het uitbreiden van een zwembad met een glijbaan is onderdeel geweest van onze werkzaamheden.

 

Glijbaan met pierenbad bij Zwembad De Delte in Gorredijk

Sinds dit voorjaar heeft dit populaire zwembad in Gorredijk een uitbreiding ondergaan. Als onderdeel van een groter project is een gloednieuwe waterglijbaan met pierenbad gerealiseerd. Remon WaterWellness heeft de engineering van dit project voor haar rekening genomen en zorg gedragen voor het benodigde PE hogedruk leidingwerk met toebehoren. Het komende winterseizoen wordt er nog een eigen bronwatervoorziening gerealiseerd waardoor er een besparing op leidingwater wordt gerealiseerd. Dit project hebben wij uitgevoerd in samenwerking met iPlay waterattractions, Schotanus Betonbouw, Aannemers- en Transportbedrijf Koopmans Nij Beets, SealteQ, gemeente Opsterland en de betrokken vrijwilligers van Zwembad De Delte.

Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-Delte-foto-1Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-Delte-foto-2Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-Delte-foto-3

Vervangingswerkzaamheden zwembaden gemeente Tynaarlo

Ter verbetering van het aanwezige zonneboilersysteem heeft Remon WaterWellness bij de zwembaden in Vries en Paterswolde groot onderhoud aan deze systemen mogen uitvoeren. Het complete systeem is door onze technici gecontroleerd en verschillende heatpipes zijn vervangen waarna het systeem weer opnieuw is gevuld en ingeregeld. Hierdoor kan het water in de verschillende buitenbaden groen en duurzaam verwarmd worden door de zon.  Dit geeft de zwembaden de  mogelijkheid om hun zwemseizoen te verlengen en zo langer gasten te ontvangen.

Werkzaamheden-Remon-leemdobben-vries-foto-3jpgWerkzaamheden-Remon-leemdobben-vries-foto-2jpgWerkzaamheden-Remon-leemdobben-vries-foto-1jpg

 

Renovatie binnenzwembad Fletcher Erica

Bij een uitgebreide renovatie van het hotel is ook het binnenzwembad door Fletcher onder handen genomen waardoor het een moderne en frisse uitstraling heeft gekregen. Remon WaterWellness heeft in samenwerking met Aqua Unique en aannemersbedrijf Teerenstra gezorgd dat de aanwezige techniek weer optimaal functioneert. De leidingen zijn vervangen, er is afwatering in het perron gerealiseerd en de oude pompen zijn vervangen voor efficiëntere pompen. Hierdoor wordt er jaarlijks maar liefst € 3000,- bespaart aan energieverbruik.

Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-Fletcher-Erica-foto-1Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-Fletcher-Erica-foto-2

Verduurzaming techniek zwembad De Dompelaar   

Als onderdeel van een groot verduurzamingsproject is dit openluchtzwembad in Groot Ammers met haar tijd meegegaan en zijn er verschillende duurzame investeringen gedaan. Al langere tijd had dit zwembad de wens om gasloos door het leven te gaan en zodoende in de toekomst energieneutraal te worden. Om deze ambitie te realiseren heeft Remon WaterWellness een luchtwarmtepomp van 130 kW geïnstalleerd in combinatie met een 2x 200 liter zonneboilersysteem. Met deze investering wordt er gebruik gemaakt van de buitenlucht en de zon voor het opwarmen van het zwembadwater. De aanwezige CV ketels dienen voortaan als back-up. Hiermee heeft De Dompelaar een aanzienlijke gasbesparing gerealiseerd en is het klaar voor toekomst.

Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-dompelaar-foto-2Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-dompelaar-foto-1Werkzaamheden-Remon-WaterWellness-zwembad-de-dompelaar-foto-3

 

 

Facebook
LinkedIn
Velen gingen u al voor

We rekenen uw besparing graag uit