Deze 3 schitterende waterparken hebben wij onlangs mogen realiseren

collage opgeleverde waterparken

Als technisch specialist voor de recreatiebranche heeft Remon WaterWellness  de afgelopen periode een aantal fraaie projecten mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen vaak campings, vakantieparken en gemeenten. Dit soort organisaties zijn continue bezig om hun park of zwembad aantrekkelijker te maken voor bezoekers.  Remon WaterWellness realiseert (met haar partners) zwembaden of waterparken op maat. Voor veel van deze projecten is Remon WaterWellness met name verantwoordelijk voor de techniek en het leidingwerk. Daarnaast doen wij veelal het onderhoud aan de installaties en  regelen we de conditie van het zwemwater doormiddel van ons geprezen Poolmanager systeem.

Glijbaanpark bij Capfun de Rotonde

In 2023 heeft Remon Waterwellness de installatie opgeleverd bij Capfun de Rotonde. Op camping de Rotonde in Enspijk – gelegen aan de A2 in de Betuwe – zijn maar liefst 5 verschillende glijbanen gerealiseerd. Hiermee is dit het grootste glijbaanpark van Capfun! De opdracht van Remon was om te zorgen voor een degelijke waterinstallatie bestaande uit diverse (glijbaan)pompen, filtersystemen, desinfectie en het leidingwerk naar de glijbanen toe. De glijbaanpompen leveren met elkaar 350 m3/h aan water die via pvc drukbuizen variërend van 160 tot 315 mm in doorsnede naar de verschillende torens wordt gebracht. Het water wat in de uitglijbakken terecht komt gaat weer retour naar de ondergrondse bufferkelders waarna het wordt gefilterd voor hergebruik.

Spetterend waterpark Beerze Bulten

Op vakantiepark de Beerze Bulten is het buitenzwembad uitgebreid met een waterpark. Het waterpark bestaat uit twee glijbanen en diverse sprayers en speeltoestellen voor alle leeftijden. Ook op dit park hebben wij gezorgd voor een betrouwbare watervoorziening met een efficiënte attractiebesturing die afgestemd is op de behoefte van de gebruikers en de openingstijden van het waterpark.

Peuterbad met spraypark bij zwembad de Blinkerd in Ten Boer

Remon WaterWellness heeft met haar partners ter vernieuwing van de bestaande situatie bij Zwembad De Blinkerd  een nieuw peuterbad gerealiseerd. Het bad beschikt sinds vorig jaar over een nieuw waterparkje dat speciaal bedoeld is voor peuters. na demontage van het oude bad is men begonnen aan de opbouw van het nieuwe bad. Het nieuwe bad bestaat uit verschillende fonteintjes, maar er is ook een kleine glijbaan. Een mooie uitbreiding waarmee de Blinkerd nu alle leeftijdsgroepen kan bedienen.

Wilt u weten wat Remon WaterWellness voor u kan betekenen?

neem dan gerust contact met ons op via: zwembaden@remon.com of bel ons op: 088-6488040.

 

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Velen gingen u al voor

We rekenen uw besparing graag uit