Oplossingen voor

Wellnesscentra

Remon WaterWellness voorziet Wellnesscentra van de techniek achter de Whirlpools, sauna’s en het zwemwater. Daarnaast plegen we onderhoud aan uw waterinstallaties en kunnen we de verduurzaming van uw faciliteiten verzorgen. 

Voor al uw waterbehandelingsvragen een passend product

Eigen watervoorziening

Remon WaterWellness levert en installeert voor vele wellnescentra de watertechniek. Denk hierbij aan leidingwerk, software, energiezuinige zwembadwarmtepompen en dynamische filtersystemen. Maar ook desinfectietechnieken zoals zoutelektrolyse, uv techniek en chloordesinfectie. Daarnaast is het voor vele wellnesscentra interessant om na te denken over verduurzaming. Remon WaterWellness levert en installeert daarom ook, heatpipes, vlakke solar platen, zonneboilers, zwembadafdekkingssystemen en warmteterugwinningsinstallaties. We bieden 24/7 service aan uw zwembaden, whirlpools en sauna’s en kunnen u adviseren omtrent de laatste wetgeving.  

24/7 service

Duurzaam en verantwoord

Op maat gemaakte technieken

Advies op maat

Digitalisering middels ons intelligente poolmanager systeem

een jonge vrouw geniet van de sauna
op maat gemaakte duurzame

Zwemwatertechniek

Elke situatie in een zwembad of Wellness is uniek en daarom kijken wij altijd eerst naar het ontwerp van het zwembad of de bestaande situatie. Vanuit hier maken wij samen met u een plan om te bepalen welke technische oplossing wij kunnen bieden voor het verbeteren van uw installatie. Denk bijvoorbeeld aan het duurzaam verwarmen van uw zwemwater door een luchtwarmtepomp of zonneboilersysteem of het afdekken van uw zwembad om de warmte in het water langer vast te houden. 

Daarnaast kijken wij ook naar de ontwikkelingen op de energiemarkt en willen wij de verschillende installaties slimmer laten werken met hulp van sensoren en ons eigen besturingssysteem. Uw installatie draait dan alleen op het moment dat het echt nodig is daarbij maken wij graag gebruik van de zon waarmee u gas, water en stroom bespaart.

24/7

Service en onderhoud

Heeft u problemen met chloor, waterstofcarbonaat of chloride in uw zwembad? Of een lekkende leiding die onmiddellijke reparatie vereist? Geen zorgen! Remon WaterWellness biedt 24/7 service met meer dan 40 servicemonteurs die snel ter plaatse kunnen zijn en de meeste storingen direct kunnen oplossen.

Regelmatig onderhoud aan uw zwemwaterinstallatie bevordert de technische levensduur en verlengt het plezier van uw zwembad. Remon WaterWellness verzorgt het volledige onderhoud van uw installatie. Na een kennismaking of oplevering worden afspraken gemaakt over bezoeken en de uit te voeren werkzaamheden tijdens het onderhoud.

Vervangingsonderdelen zijn compatibel met uw installatie, waardoor lange levertijden worden voorkomen. Vaak heeft de servicemonteur de benodigde onderdelen zelfs bij zich. Zelfs als uw installatie van een ander merk is, is dat geen probleem. We hebben wereldwijde afspraken met diverse leveranciers en kunnen altijd een vervangend of alternatief onderdeel leveren. Wilt u meer weten over onze service en onderhoud?

Turks stoombad in een wellnesscentrum
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Campings en Recreatieparken

Ga naar onze oplossingen

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

radertjes en tandwielen

Zwembadtechniek

eentjes en nullen

Digitale Technieken

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

Vele Wellnesscentra gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit