Oplossingen voor

Openbare zwembaden

Remon WaterWellness voorziet openbare zwembaden van de techniek achter het zwembad, duurzame oplossingen en service en onderhoud. Tevens staan we klaar om advies te geven bij bijvoorbeeld de wet en regelgeving omtrent het zwemwater. 

Remon WaterWellness verzorgt uw

Schoon & warm zwemwater

In openbare zwembaden komt een grote diversiteit aan mensen samen die zwemmen voor hun plezier, om fit te blijven of juist om te leren. Deze verschillende soorten doelgroepen brengen uitdagingen met zich mee als het gaat om het behouden van de waterkwaliteit en het voldoen aan de parameters in de wet. Ieder mens brengt in verschillende mate vuil het zwembad in en dit moet allemaal weer gezuiverd worden door goed werkende zwembadtechniek. Remon is al vanaf 1979 de expert op het gebied van waterbehandeling en zet deze kennis graag in bij de techniek van uw zwembad. 

Remon WaterWellness installeert en onderhoudt verschillende soorten filter, desinfectie en verwarmingssystemen voor uw zwembad. Wilt u graag vernieuwen, een aanpassing doen of heeft u een probleem met uw waterkwaliteit? Neem dan contact op met Remon WaterWellness.     

Advies op maat

Duurzaam en verantwoord

Op maat gemaakte zwembadtechnieken

Digitalisering middels ons intelligente poolmanager systeem

24/7 service

bovenaanzicht van een binnenzwembad naar sluitingstijd
Op maat gemaakte

Zwembadtechnieken

Wij zijn met onze expertise op het gebied van waterbehandeling in staat om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken. Hierbij houden we rekening met uw situatie en de geldende wet- en regelgeving voor zwembaden. Aan de hand van de omvang van het zwembad berekenen wij welk type filter, desinfectie of verwarmingssysteem het beste toegepast kan worden. 

Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten welk type en hoeveel bezoekers er gebruik maken van het zwembad. Op deze manier ontwerpen wij een installatie die past bij uw situatie en die voorzien is van de meeste innovatieve technieken voor het behalen van de juiste waterkwaliteit.

Bediening en monitoring met de Remon WaterWellness

Poolmanager

De poolmanager is een uniek zwembadbeheersysteem waarmee de complete zwembadinstallatie vanaf één scherm bediend en gemonitord kan worden. Deze centrale regelkast bevat software die klant specifiek ontwikkelt wordt door onze eigen ontwikkelafdeling en geheel passend is gemaakt voor uw situatie. 

 

Met dit zwembadbeheersysteem bent u in staat om altijd een betrouwbare waterkwaliteit te halen. Alle gegevens worden vastgelegd in de software en zijn uit te lezen via grafieken en tabellen waardoor eventuele storingen ook makkelijker opgelost kunnen worden. De poolmanager is zowel fysiek als online en van afstand te bedienen. 

jongen klimt de trap van een waterglijbaan op
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Openbare Zwembaden

Ga naar onze oplossingen

radertjes en tandwielen

Zwembadtechniek

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

eentjes en nullen

Digitale Technieken

Vele openbare zwembaden gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit