Oplossingen voor

Particulieren

Opzoek naar een eigen zwembad, whirlpool of sauna? Bij Remon WaterWellness bent u aan het juiste adres. Tevens bieden wij diverse oplossingen voor een zo efficiënt en duurzaam mogelijk zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heatpipes of zwembadwarmtepompen met een hoog rendement. 

Altijd een passende oplossing voor uw

Zwem of Wellness wens

Remon WaterWellness is gespecialiseerd in de technische aspecten van zwembad en wellness gerelateerde waterproducten. Denk hierbij aan leidingwerk, filters, warmtevoorzieningen en pompen. Daarnaast is ons unieke poolmanager systeem een must voor ieder zwembad. Voor het gros van onze particuliere klanten doen wij echter veel meer dan alleen de technische kant. Zo kunt u ook bij ons terecht voor zwembaden in diverse soorten en maten, whirlpools en sauna’s. Remon WaterWellness geeft u altijd advies op maat en streeft te allen tijden naar een zo duurzaam mogelijke oplossing voor uw zwem- of wellness wens. 

Zwembaden

Whirlpools

Sauna's

Duurzame oplossingen

Duurzaam en verantwoord

24/7 service

Buitenzwembad in Lemmer, aangelegd door Remon WaterWellness
Remon WaterWellness biedt u een breed assortiment

Zwembad, whirlpool of toch een sauna?

Doorgaans werken wij met kwalitatief en hoogwaardige materialen om tot een prachtige zwembad of Wellness faciliteit te komen. Dit doen wij door te werken met prefab zwembaden, whirpools, sauna’s, infraroodcabines, etc. van diverse leveranciers uit verschillende westerse landen. Daarnaast kunnen wij of in samenwerking met enkele partners uit de zwembadbranche de aanleg en het onderhoud van uw zwembad of Wellness verzorgen. Enkele voorbeelden van onderhoud zijn het vervangen van de leidingen en inbouwdelen in en rond het zwembad, het opnieuw aanbrengen van een coating of folie bij een renovatie of het vervangen van het filtersysteem. klik hieronder om onze oplossingen voor uw zwemwater of wellnesswens te bekijken.

Een efficiënt zwembad door

Duurzame oplossingen

Een zwembad verduurzamen kan op diverse manier en dit hoeft niet ingewikkeld of kostbaar te zijn. Met de huidige technische ontwikkelingen kan een zwembad steeds duurzamer en efficiënter verwarmd worden. Remon WaterWellness informeert u graag over de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Remon’s eigen Temperature Safe Heatpipes
  • Luchtwarmtepompen fullinverter
  • Zwembadafdekking
  • Energiezuinige pompen
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor particulieren

Ga naar onze oplossingen

zwemwater

Zwembaden

lotusbloem in het water

Wellnessoplossingen

toetsenbord met service logo

24/7 Service

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

Vele particulieren gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit