Oplossingen voor

Gemeentes

Duurzaam, verantwoord, betaalbaar, budgetgebonden. Zo maar wat kreten waar u als gemeente vaak mee te maken heeft. Remon WaterWellness is uw ideale partner op het gebieden van zwembaden en sprayparken en denkt op dit gebied graag met u mee over deze onderwerpen. 

Een betrouwbare partner voor uw

Gemeentebad of spraypark

Als eigenaar van een publiek zwembad of spraypark bent u verantwoordelijk voor o.a. de technische installaties. U wilt graag dat bewoners op een veilige manier plezier kunnen hebben in het zwembad of spraypark en dat alles betaalbaar blijft. In sommige gemeentes zijn stichtingen verantwoordelijk voor het beheren van het zwembad of spraypark en dit wordt vaak gedaan door vrijwilligers uit de eigen gemeenschap. Wij merken dat gemeentes steeds vaker te maken krijgen met verouderde technische installaties, welwillende vrijwilligers die niet voldoende kennis hebben van de techniek of verduurzaming om de lasten van bijvoorbeeld het gas- en energieverbruik naar beneden te brengen.

Remon heeft diverse oplossingen voor dit soort thema’s en denkt graag mee bij het bepalen van de juiste oplossingen. Denk hierbij aan:

  • Advies en begeleiding
  • Vernieuwen van de zwembadtechniek
  • Investeren in duurzame verwarmingssystemen (zoals heatpipes, luchtwarmtepompen, etc.)
  • Storing en onderhoud  

Advies op maat

Groot netwerk van vakexperts

Alle technieken in eigen huis

Online besturing en monitoring op afstand

Duurzaam en verantwoord

24/7 service

van installatie tot eindgebruik volledig ontzorgd

Zwembad de Blinkerd spraypark, klant Remon
Altijd passend

Advies en begeleiding

Ieder zwembad in Nederland is uniek met een eigen historie en ‘handleiding’ voor het gebruik ervan. Daarom vraagt elke aanpassing of vernieuwing om een oplossing op maat. Bij het eerste contact trachten wij inzicht te krijgen in uw situatie en de verbetering(en) die u graag wilt doorvoeren. Aan de hand van deze analyse krijgt  Remon WaterWellness inzicht in welke technische oplossingen het beste bij de situatie passen en wat dit op termijn gaat opleveren. Vervolgens wordt er een adviesrapport opgesteld. Dit advies geeft u een handvat bij het maken van de juiste beslissing over de mogelijke oplossingen. Na het nemen van een beslissing begeleiden wij u graag verder in het traject en gaan wij samen met u over tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Ook voor het vernieuwen van verouderde

Zwembadtechniek

Op plekken waar verouderde zwembadtechniek staat komt vaak veel creativiteit om de hoek kijken bij het oplossen van een storing en is het elke keer weer afwachten hoe lang de installatie het nog volhoudt. Aan de hand van de situatie analyseert Remon WaterWellness hoe er een vernieuwingsslag gemaakt kan worden en welke techniek er toegepast kan worden. Denk hierbij aan het vervangen van het filter en/of het filtermedium, pompen of de desinfectietechniek. Voor elke situatie bedenken wij een oplossing zodat uw zwembad of spraypark er weer jaren tegen aan kan. 

een door Remon WaterWellness van techniek voorzien spraypark in Amsterdam
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Gemeentes

Ga naar onze oplossingen

radertjes en tandwielen

Zwembadtechniek

eentjes en nullen

Digitale Technieken

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

een macro afbeelding van het blad van een plant

verduurzaming

Vele industrieën gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit