Oplossingen

Waterparken

Van advies tot planning en uitvoering

Volledig ontzorgd

Bij de aanleg van een waterpark met glijbanen, speelattracties en andere attributen is Remon WaterWellness uw partner voor de zwembadtechniek. De zwembadtechniek bestaat uit verschillende systemen die allemaal een belangrijke functie hebben bij de werking van de attracties. Zo leveren en plaatsen wij verschillende soorten pompen die efficiënt draaien en de capaciteit leveren die de attracties nodig hebben. Hiervoor leggen wij de leidingen in de grond aan tussen de installatieruimte en het waterpark. Daarnaast is het onze missie om te zorgen voor schoon en veilig zwembadwater en dit doen wij met onze eigen ontwikkelde filtratietechnieken. Het desinfecteren van het water kan op verschillende manieren en hierover leest u hier meer.

Technische

Oplossingen voor:

Peuterbaden

Waterelementen

Sprayparken

Glijbanen

Stroomversnellingen

Slimme attractie

Technieken

Het bedienen van het waterpark is een vak apart en hier passen wij graag onze slimme en automatisch werkende technieken toe. Op basis van de openingstijden regelen wij de techniek van het waterpark in. Om ervoor te zorgen dat de betreffende attractie op het juist moment water heeft maken wij gebruik van lucht gestuurde kranen die worden bediend door onze eigen ontwikkelde Poolmanager. Met hulp van onze software zijn wij in staat om bepaalde attracties op tijd te laten draaien of van continu water te voorzien. Alle attracties worden op elkaar afgestemd zodat het voor alle gebruikers een groot feest is om in het waterpark te zijn.  

Recreatiebad Ouddorp klant van Remon WaterWellness
waterpark met techniek van Remon WaterWellness
Duurzaam en verantwoord door slimme
Bewegingsensoren

Door gebruik te maken van bewegingssensoren kan de techniek efficiënt gebruikt worden. Met name in het voor- en naseizoen wordt het waterpark niet elk moment van de dag bezocht en is het zonde om de attractiepompen continue te laten draaien. Doormiddel van de bewegingssensoren gaan de pompen alleen draaien op het moment dat er daadwerkelijk bezoekers aanwezig zijn. Hierdoor wordt alleen energie gebruikt wanneer dit echt nodig is. Preventief draait het systeem ten minste 1x per dag zodat er altijd voldoende doorstroming is en er geen problemen met stilstand water en legionella ontstaan.

Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit