Oplossingen voor

Hotels

Opzoek naar een Zwembad of Wellnessfaciliteit voor uw Hotel, of wilt u renovatie laten plegen aan uw huidige voorzieningen? Remon WaterWellness levert en onderhoud uw zwembad en wellness faciliteiten. Ook voor advies over bijvoorbeeld wet en regelgeving bent u bij Remon WaterWellness aan het juiste adres.  

Remon WaterWellness is uw partner voor de realisatie en onderhoud van uw

Zwembad, whirlpool of sauna

Veel hotels in Nederland zijn al voorzien van een (binnen)zwembad en/of een Wellness voorziening. Wanneer u ook opzoek bent naar een zwembad whirlpool of sauna is Remon WaterWellness uw ideale partner voor de realisatie hiervan. Voor uw gast is het vervolgens van belang dat de waterkwaliteit in orde is en dat u voldoet aan de geldende wet en regelgeving. Wanneer U hier vragen over heeft  kunt u bij Remon WaterWellness terecht voor deskundig advies. Ook wanneer uw hotel al een zwembad of wellnessfaciliteit heeft maar renovatie of onderhoud  aan de orde is, kunt u prima bij Remon WaterWellness terecht. 

 

Installatie van zwembaden of wellnessfaciliteiten

Renovatie of aanpassing van bestaande voorzieningen

Advies op maat (ook voor wet en regelgeving)

Duurzaam en verantwoord

24/7 service

Van installatie tot eindgebruik volledig ontzorgd

twee dames genieten van de whirlpool in hun hotel.
De prefab-zwembaden, whirlpools, sauna's, infrarood- en stoomcabines van

Remon WaterWellness

Remon WaterWellness werkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen om voor u  tot een prachtige zwembad of wellness faciliteit te komen. Wij gebruiken hier zwembaden, whirlpools, sauna’s, infraroodcabines en stoomcabines van diverse leveranciers en van westers fabricaat voor. 

Daarnaast kunnen wij of in samenwerking met enkele partners uit de zwembadbranche de aanleg en het onderhoud van uw zwembad of Wellness verzorgen. Enkele voorbeelden van onderhoud zijn het vervangen van de leidingen en inbouwdelen in en rond het zwembad, het opnieuw aanbrengen van een coating of folie bij een renovatie of het vervangen van het filtersysteem. 

Advies op maat over

Wet en Regelgeving

Op 1 januari 2024 is in Nederland de Omgevingswet in werking getreden. Dit heeft gevolgen voor zwembaden en Wellness faciliteiten in uw hotel. Zo biedt de nieuwe regelgeving ruimte voor innovatie en eigen inzichten maar brengt deze ook uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee, zeker als het om de waterkwaliteit gaat. 

Bij Remon WaterWellness kunt u terecht voor vragen en advies over de verschillende parameters waar zwembadwater aan moet voldoen. Wij denken graag met u mee over het vinden van de juiste oplossing. Hiervoor komen we bij u op locatie kijken zodat wij een beeld van de situatie krijgen. Na deze inventarisatie maken wij een voorstel op maat met de best passende oplossing voor uw situatie. 

Luxe hotelkamer met sfeervolle verlichting ingericht in bruintinten
Klanten

Aan het woord

Onze oplossingen voor Hotels

Ga naar onze oplossingen

zwemwater

Zwembaden

lotusbloem in het water

Welnessoplossingen

PH en Chloorwaarde test voor zwemwater

Desinfectie Technieken

toetsenbord met service logo

Service en Onderhoud

Vele hotels gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit