Oplossingen

Service en onderhoud

Remon WaterWellness voor het beste

Onderhoud

Over het algemeen is bekend dat regelmatig onderhoud bijdraagt aan een langere levensduur van uw zwembad en installatie. Zwembadonderhoud omvat verschillende werkzaamheden die op frequente basis en over een langere periode moeten worden uitgevoerd. Het is verstandig om minstens één keer per jaar de installatie te laten controleren op mogelijke gebreken, zodat zowel de technische levensduur als de kwaliteit van het zwemwater worden gewaarborgd. Remon WaterWellness is gespecialiseerd in het onderhoud van installaties voor zowel (semi)openbare als particuliere zwembaden en heeft in de loop der jaren aanzienlijke ervaring opgebouwd.

Daarom kiest u voor

Remon WaterWellness

24/7 service

Vakkundig en gepasioneerd personeel

Deskundig advies op maat

Alle onderdelen op voorraad

Meer dan 40 jaar ervaring

Een grondige controle van al uw

Apparatuur

Tijdens het onderhoud aan de installatie voert een servicemonteur van Remon een grondige controle uit op het volledige systeem. Deze controle omvat sensoren, doseer- en meetapparatuur, injectiepunten, het filter- en spoelsysteem, en diverse andere punten. Deze aanpak voorkomt problemen met de waterkwaliteit en onnodige storingen. Bovendien worden beginnende lekkages en overmatige slijtage van verschillende installatieonderdelen vroegtijdig opgemerkt. Op verzoek kunnen we ook extra diensten aanbieden, zoals digitale flowmeting, kleurtesten in het zwembadwater of wateronderzoek.

service en onderhoud waterwellness
onderhoudswerkzaamheden bij Hotel Opduin door Remon WaterWellness
Een greep uit de onderhoudsmogelijkheden van

Remon WaterWellness

Soms is het noodzakelijk om uitgebreider onderhoud uit te voeren aan zowel de installatie als het zwembad. Hieronder staan de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren:

  • Jaarlijkse controle en kalibratie van verschillende installatieonderdelen (afhankelijk van de omvang en belasting van het zwembad).
  • Onderhoud aan het zwembadfilter door het vervangen van het filterpakket met sterverdeling of doppenbodem.
  • Aanpassen of vervangen van het leidingwerk van het zwembad.
  • Vervangen van de liner of renovatie van het zwembad (in samenwerking met diverse partners).

 

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan is onze storingsdienst 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Als de storing niet op afstand kan worden verholpen, komt er een monteur ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw systeem weer zorgeloos functioneert.

Kortom, met Remon heeft u altijd toegang tot het juiste systeem, en dat alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding!

Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit