Onze

Oplossingen

Remon WaterWellness biedt een breed scala aan oplossingen. Van zwembaden tot Whirlpools en van waterparken tot service en onderhoud, de oplossingen van Remon WaterWellness hebben altijd als doel om u een zo plezierig mogelijke zwemervaring te geven. 

zwemwater

Zwembaden

opspetterend water van een Spraypark

Waterparken

toetsenbord met service logo

Service en onderhoud

radertjes en tandwielen

Zwembad technieken

eentjes en nullen

Digitale technieken

lotusbloem in het water

Wellnessoplossingen

PH en Chloorwaarde test voor zwemwater

Desinfectie technieken

een macro afbeelding van het blad van een plant

Verduurzaming

Passie voor water

De oplossingen van Remon WaterWellness

Doormiddel van onze jarenlange ervaring en innovatie vakprofessionals is Remon WaterWellness in staat om voor ieder zwemwater en of wellnessvraag een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om een Zwembad voor uw tuin of om een Spraypark voor uw Camping of gemeente. Remon fabriceert (in samenwerking met partners), levert, installeert en onderhoudt het allemaal.

Ieder van onze oplossingen worden op maat voor u gemaakt, getest en geïnstalleerd. Alleen zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die wij wensen te leveren. Hiervoor maken wij onze eigen schema’s en programmeren wij zelf de computers en online verbindingen. Een zwemwater of wellness oplossing van Remon is dus een kwalitatief en met zorg samengestelde oplossing van hoogwaardige kwaliteit.

Op deze pagina vindt u een greep uit onze oplossingen. Zit de oplossing voor uw zwemwatervraag er niet tussen? Schroom niet om contact op te nemen met onze binnendienst. Wij denken graag met u mee.

Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit