Ongeëvenaarde Innovators
op het gebied van water

Onze werkwijze

Ieder zwembad in Nederland is uniek en daarom vraagt elke aanpassing, vernieuwing of nieuwbouw om een oplossing op maat. Door onze jarenlange ervaring in de waterbehandeling zijn wij in staat om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Passend

Voorstel op maat

Bij het eerste contact proberen we uw wensen te begrijpen en de situatie van uw locatie te beoordelen. Door middel van deze analyse krijgt Remon WaterWellness inzicht in welke technische oplossingen het beste bij u passen en wat uiteindelijk het resultaat zal zijn. Daarna wordt een offerte opgesteld, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de mogelijke oplossingen. Na het nemen van een beslissing begeleiden we u graag verder in het proces en gaan we samen met u over tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Remon-medewerker-werkt-aan-installatie-van-een-zwembad
Groot netwerk van

Vak-experts

Bij sommige projecten werken wij in de uitvoering samen met verschillende partners uit de zwembadbranche die vanuit een eigen specialisme een bijdrage leveren aan het zwembad of waterpark. Iedere partner is gespecialiseerd in zijn eigen product waardoor wij met elkaar het beste eindresultaat kunnen behalen. Denk hierbij aan aannemers/bedrijven voor bijvoorbeeld de constructie en het betonwerk, de afwerking zoals een zwembadcoating of de luchtbehandeling van een binnenzwembad.

Service &

Onderhoud

Na afronding van de werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat uw zwembad of installatie up-to-date blijft voor een zorgeloos gebruik. Wanneer u regelmatig onderhoud laat uitvoeren bevordert dit de technische levensduur van de installatie en heeft u langer plezier van uw zwembad. Remon WaterWellness verzorgd het onderhoud aan uw gehele installatie. Na een eerste kennismaking of oplevering van de werkzaamheden worden er afspraken gemaakt over het aantal bezoeken en de werkzaamheden die we tijdens het onderhoud uitvoeren.

installatie zwembad door remon waterwellness
Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit