De technisch specialist op het gebied van zwembaden, waterrecreatie en wellness

Over Remon WaterWellness

Remon WaterWellness is de technisch specialist op het gebied van zwembaden, waterrecreatie en wellness binnen de Remon familie. Duurzaamheid, innovatie, ontzorging van A tot Z en 24/7 service zorgen er voor dat Remon WaterWellness de beste keuze is voor al uw zwemwateroplossingen!

Remon WaterWellness is uw

Zwembad en Wellness specialist

Wij zijn Remon WaterWellness. Remon bestaat al meer dan 40 jaar en is dé specialist op het gebied van zwembaden, waterrecreatie en wellness. We zijn werkzaam in zowel de zakelijke als particuliere markt, onze klanten bestaan uit campings, openbare zwembaden, zwemscholen, wellnesscentra, hotels, gemeentes en particulieren. Wij zijn vooral bekent van onze gelauwerde  zwembadtechniek maar ook voor Sauna’s, whirlpools en de complete installatie van prefab zwembaden kunt u bij ons terecht.  

Ontzorging van A tot Z is de missie van Remon Waterwellness. Zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt voor: de installatie, het onderhoud, advies op maat (ook over wetgeving), en storingen of ongewenste zwemwaterkwaliteit. 

Door onze visie op duurzaamheid en innovatie heeft u met een zwembad, waterpark, whirlpool,  sauna, infraroodcabine, stoomcabine, zwembad- en of digitale techniek van Remon WaterWellness altijd een state of the art product waar u 24/7 van kunt genieten!

Dat is de kwaliteit van Remon WaterWellness!

 

Waarom Remon?

Ruim 40 jaar ervaring

24/7 Service (ongeacht fabricaat)

Gepassioneerde vakmensen

Duurzaam en verantwoord

Voor iedere zwemwatervraag een oplossing

De nieuwste technologieën

Uniek poolmanager systeem

Sinds 1979 de specialist in

Waterbehandeling

Al meer dan 40 jaar zorgt Remon voor schoon, helder water. Of het nu gaat om het aanleggen van een zwembad of het aanboren van schoon drinkwater voor industriële bedrijven.

De geschiedenis van Remon

Het begon allemaal in 1979 toen Remon-oprichter Andries Reitsema als installateur zijn eerste waterzuiveringsinstallatie ontwierp en installeerde op verschillende boerderijen. De vindingrijke technicus ontdekte al snel dat water tal van verschillende mogelijkheden biedt. Water werd zijn grote passie.

Vandaag de dag is Remon in Nederland onbetwist marktleider in waterbehandeling. Onze medewerkers staan onze 40.000 klanten in alles terzijde. Naast het aanleggen van zwembaden en sauna’s is Remon gespecialiseerd in het boren van bronnen, het aanleggen van waterzuiveringsinstallaties en het aanleggen van aardwarmte systemen.

Water is in veel sectoren een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. U kunt ons vinden bij boerderijen, wasstraten, industriebedrijven, vakantieparken, campings, particuliere huishoudens, etc. – Remon is dé perfecte aanspreekpartner voor elke toepassing.

Remon Zwembaden is onderdeel van Remon Waterbehandeling B.V. Kijk ook eens op onze website: www.remon.com

logo remon WaterWellness
Vele bedrijven gingen u al voor

We rekenen graag uw besparing uit