Recreatiezwembad

Voor campings, bungalowparken en hotels
Neem contact op

Recreatie

Recreatiebaden, vaak openbaar of semi-openbaar, zijn zwembaden voor bezoekers van campings, bungalowparken of hotels. Ook gemeentelijke zwembaden vallen hier onder. In een zwem- en recreatiebad kan iedereen zich volledig op zijn eigen manier ontspannen. 

Een echte wedstrijdzwemmer kan zich vermaken in een 25-meter wedstrijdbad, maar voor de pret is er een glijbaan, wildwaterbaan of bruisend watergordijn nodig. Zelfs de allerkleinsten moeten zich kunnen vermaken in een veilig peuterbad. Wilt u een recreatiebad laten bouwen en/of onderhouden? Dan is Remon uw aanspreekpartner.

Bij het ontwerpen en bouwen van een recreatiezwembad gaan we een nauwe samenwerking met u aan. Het gaat tenslotte om uw wensen en uw budget. Die vertalen we naar een prachtig en uniek eindresultaat. U bepaalt zelf hoe modern en innovatief uw zwembad gaat worden. Sfeervolle zwembadverlichting, een stijlvol design, duurzame techniek – het is allemaal mogelijk. Bij Remon bent u tijdens het hele bouwtraject verzekerd van één aanspreekpunt, korte lijnen en direct antwoord op uw vragen. Wij regelen alles voor u van A tot Z.

Buitenzwembad

Wet- en regelgeving

Openbare zwem- en peuterbaden vallen in Nederland onder een specifieke wet, de wet hygiëne en veiligheid bad- en zwemgelegenheden (WHVBZ). Deze wet wordt gehandhaafd door de WHVBZ inspectie van de betreffende provincie. Beheerders die een zwembad willen openen, wijzigen of uitbreiden moeten dat melden aan de provincie. Remon werkt daarom nauw samen met de provincie zodat het zwembad voldoet aan alle gestelde eisen.

Wat betekend kwaliteit voor ons?

Kwaliteit is de mate waarin een product voldoet aan de wensen van de klant. Dat is voor ons heel belangrijk. Wij laten daarom niks aan het toeval over. Onze gehele organisatie is continu bezig om uiteindelijk een product te leveren dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteit.

Concreet houdt dit in dat wij werken met:

  • hoogwaardige materialen;
  • een goed servicenetwerk met meer dan 45 monteurs;
  • 24/7 storingsdienst met een landelijke dekking;
  • gebruiksvriendelijke systemen;
  • innovatieve technieken, bijvoorbeeld online monitoring.

Remon heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring op het gebied van waterbehandeling. Wij kennen de techniek door en door. 

Door onze vestigingen in Marum, Dalfsen en Ospel kunnen wij heel Nederland bedienen.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022