Buiten zwembad

Het fijne vakantiegevoel in eigen tuin
Neem contact op

Buitenbaden

Het vakantiegevoel ervaren in uw eigen tuin? Dat kan met een eigen buitenzwembad. Op een warme zomerse dag met familie en vrienden genieten van uw prachtige zwembad in de tuin. Heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in het water.

De mogelijkheden voor een buitenbad zijn eindeloos. Welk design, welke kleur en welke materiaalsoort past het best bij u? Ook op het gebied van techniek zijn er tal van verschillende aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Remon kan u helpen met het ontwerpen en bouwen van uw buitenzwembad.

Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 40 jaar kennis en ervaring in waterbehandeling. Wij denken graag met u mee en kunnen aan de hand van uw wensen een compleet zwembadontwerp maken.

Buitenzwembad

Wij ontwerpen en bouwen zwembaden in alle soorten en maten

De bouw van een binnenzwembad vergt een gedegen aanpak. Remon kan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor het bouwen van een binnenbad. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook de uitstraling kunnen wij geheel naar uw wens samenstellen.

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Ook is er een grote diversiteit aan materiaalkeuze en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Om te beginnen kunt u kiezen voor een binnenbad of een buitenbad. Daarnaast kunnen wij het zwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

  • hoogwaardige folie of betegeling van het bad;
  • verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.);
  • groot assortiment aan randtegels;
  • inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS);
  • tal van verschillende attracties zoals jetstreams, waterspuiters of waterkanonnen;
  • hoogwaardige zwembadafdekkingen (foamdekens, elektrische afdekkingen).
  • Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 40 jaar kennis en ervaring. Ook voor de technische installatie van uw zwembad bent u bij Remon aan het goede adres.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022