Binnen zwembad

Genieten van uw eigen binnenzwembad
Neem contact op

Binnenbaden

Wilt u op ieder gewenst moment kunnen zwemmen? Dan biedt een eigen binnenzwembad uitkomst. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en materiaalsoorten. Daarnaast zijn er tal van verschillende aandachtspunten op het gebied van techniek waar u rekening mee moet houden. Kortom; het bouwen van een binnenzwembad is iets wat projectmatig wordt gedaan.

Het is daarom van belang om juist in de beginfase van dit proces uitgebreid informatie te krijgen over de mogelijkheden. Bij de bouw van een binnenzwembad spelen er meerdere factoren een belangrijke rol, zoals de temperatuur en het klimaat in de ruimte. In de meeste gevallen wordt de lucht in de zwemruimte behandeld door een luchtbehandelingsinstallatie. Deze installatie zorgt voor een aangenaam klimaat en voorkomt dat het vocht schade aanricht aan de muren en vloeren.

Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 40 jaar kennis en ervaring in waterbehandeling. Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en aan de hand van uw wensen een zwembadontwerp te maken.

Wij ontwerpen en bouwen zwembaden in alle soorten en maten

De bouw van een binnenzwembad vergt een gedegen aanpak. Remon kan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor het bouwen van een binnenbad. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook de uitstraling kunnen wij geheel naar uw wens samenstellen.

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Ook is er een grote diversiteit aan materiaalkeuze en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Om te beginnen kunt u kiezen voor een binnenbad of een buitenbad. Daarnaast kunnen wij het zwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

  • hoogwaardige folie of betegeling van het bad;
  • verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.);
  • groot assortiment aan randtegels;
  • inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS);
  • tal van verschillende attracties zoals jetstreams, waterspuiters of waterkanonnen;
  • hoogwaardige zwembadafdekkingen (foamdekens, elektrische afdekkingen).
  • Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 40 jaar kennis en ervaring. Ook voor de technische installatie van uw zwembad bent u bij Remon aan het goede adres.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022