Eigen watervoorziening

Kies voor bronwater, Remon realiseert het voor u
Neem contact op

Eigen bronwatervoorziening

Leidingwater te duur? Kies bronwater; bedrijfszeker en voordelig al vanaf €0,08 per m³.

In veel gevallen wordt leidingwater gebruikt voor het vullen of verversen van het zwembad. Indien u veel leidingwater gebruikt voor uw zwembad is het een veel efficiëntere oplossing om gebruik te maken van gezuiverd bronwater. Leidingwater wordt steeds duurder en als u veel water gebruikt levert dit elk jaar hoge waterkosten op.

Remon levert bronboringen en waterbehandelingsinstallaties voor allerhande toepassingen. Zo geldt dit ook voor de zwembaden. Voor het boren van bronnen, een job voor specialisten, beschikt Remon over een breed programma boorinstallaties. Dat varieert van compacte, wendbare machines tot zware jongens voor minder toegankelijk terrein.

Uit de eenmaal aangeboorde waterbron, komt onbehandeld bronwater. Het onbehandelde bronwater uit de grond noemen wij ‘ruw water’. Aan de hand van een laboratoriumuitslag kunt u inzicht krijgen welke waarden zich in het ruwe water bevinden. In het bronwater komen vaak verhoogde parameters voor die problemen kunnen veroorzaken bij het gebruik. Daarom moet het water gezuiverd worden door een waterzuiveringsinstallatie. 

Remon sinds 1979

Wat betekend kwaliteit voor ons?

Kwaliteit is de mate waarin een product voldoet aan de wensen van de klant. Dat is voor ons heel belangrijk. Wij laten daarom niks aan het toeval over. Onze hele organisatie is continu bezig om uiteindelijk een product te leveren, dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteit.

Concreet houdt dit in dat wij werken met:

  • hoogwaardige materialen;
  • een goed servicenetwerk met meer dan 45 monteurs;
  • een 24/7 storingsdienst met een landelijke dekking;
  • gebruiksvriendelijke systemen;
  • innovatieve technieken, eventueel met online monitoring.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022