TECHNIEK

Zonder techniek geen zwembad
Neem contact op

ZWEMBADBEHEER-SYSTEEM

Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 35 jaar kennis en ervaring. Slimme uitvindingen hebben geleid tot onze innovatieve Remon Pool Manager. Een eenvoudig te bedienen systeem dat een aanzienlijke bijdrage levert aan het gemak, de (bedrijfs)- zekerheid en de efficiëntie van uw zwembadtechniek.

Zoutelektrolyse

ZOUTELEKTROLYSE

Zwembadwater wordt altijd vervuild met bacteriën. Daarom is het belangrijk om het zwembadwater te desinfecteren zodat de ziekteverwekkende bacteriën in het water worden gedood.

Remon beschikt over de allernieuwste meet- en regeltechniek op het gebied van vrij chloor.

ENERGIEZUINIGE SYSTEMEN

Ieder recreatiebad dient zwembadwater continu te verversen. Dit betekent dat er continu schoon water ter verversing wordt toegevoegd aan het zwembad. Daarnaast is er natuurlijk ook een afvalwaterstroom die op het riool wordt geloosd.

Warmteterugwinning is een methode waarbij de warmte uit de afvalwaterstroom wordt hergebruikt. Op deze manier kunt u besparen op de verwarmingskosten.

Remon Boormaterieel

EIGEN BRONWATER-VOORZIENING

In veel gevallen wordt leidingwater gebruikt voor het vullen of verversen van het zwembad. Indien u veel leidingwater gebruikt voor uw zwembad is het een veel efficiëntere oplossing om gebruik te maken van gezuiverd bronwater. Leidingwater wordt steeds duurder en als u veel water gebruikt levert dit elk jaar hoge waterkosten op.

Beheersystemen

Desinfectiesystemen

Energiezuinige systemen

Bronwater

WAT BETEKENT KWALITEIT VOOR ONS?

Kwaliteit is de mate waarin een product voldoet aan de wensen van de klant. Dat is voor ons heel belangrijk. Wij laten daarom niks aan het toeval over. In onze gehele organisatie zijn wij continu bezig om uiteindelijk een product te leveren, dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteit.

Concreet houdt dit in dat wij werken met:

  • hoogwaardige materialen;
  • een goed servicenetwerk met meer dan 45 monteurs;
  • een 24/7 storingsdienst met een landelijke dekking;
  • gebruiksvriendelijke systemen;
  • innovatieve technieken, eventueel met online monitoring.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022