ZOMERKLAAR

Genieten van uw zwembad
Neem contact op

REMON MAAKT UW ZWEMBAD KLAAR VOOR DE ZOMER!

Zodra de zon weer gaat schijnen en de temperatuur toeneemt wilt u natuurlijk zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van uw zwembad. Voordat u kunt gaan zwemmen dient er het een en ander te gebeuren. Remon maakt uw zwembad zomerklaar zodat u snel weer kunt genieten.

Wat houdt het zomerklaar maken van uw zwembad precies in?

Aanvullen waterniveau

Zodra het zwembad weer schoon is zullen wij het water aanvullen tot het gewenste niveau, ongeveer halverwege de skimmer. Dit doen we met schoon leidingwater.

In bedrijf stellen van het zandfilter

Nadat het bad is schoongemaakt en het waterniveau op peil is gebracht zal het zandfilter in bedrijf worden gesteld. Indien het filterzand al 4-5 jaar wordt gebruikt is dit aan vervanging toe. In dit geval zullen wij het vervangen door Actief Filter Medium (AFM), dit gaat een filterleven lang mee. Vervolgens laten wij het zandfilter enkele uren draaien.

Samenstelling van het water corrigeren

Nadat het water helder is brengen wij de pH-waarde van het water op peil. De pH-waarde zorgt voor een goede werking van het chloor. Als de pH-waarde goed is voeren we een shockbehandeling uit, dit doen de door chloorgranulaat aan het water toe te voegen. Hierna kunt u 24 uur niet zwemmen.

Zout of chloor bijvullen

Bij gebruik van een zoutelektrolysesysteem zullen wij het zout bijvullen en het systeem op boost zetten. Dit zullen wij herhalen tot het water de gewenste helderheid heeft behaald.

Controle op lekkages

Ten slotte controleren wij alle apparatuur (pomp, desinfectieapparatuur, verwarming, verlichting) op eventuele lekkages. Bij lekkages zorgen wij er uiteraard voor dat deze gedicht worden.

Genieten van uw zwembad!

Nadat wij alle stappen hebben doorlopen is uw zwembad zomerklaar en klaar voor gebruik. U kunt nu weer onbezorgd genieten!

Maak mijn zwembad zomerklaar

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022