REMON SERVICE

24uur per dag
Neem contact op
Remon servicebusje

REMON SERVICE

Net als u: 7 dagen per week, 24 uur per dag (landelijke dekking). Echte service blijkt als het op de proef wordt gesteld. Daarom hechten wij zoveel waarde aan onze Remon-service. Niet alleen bij de oplossing van acute problemen, maar ook als het gaat om service op de lange termijn van uw zwembadinstallatie.

Leveringszekerheid

Elke dag verlaten tal van Remon-waterbehandelignsinstallaties onze productieafdeling. Voor uw service betekent dat: originele reserveonderdelen zijn altijd op voorraad – meestal ook in de servicewagens – en uw installatie kan in geval van storing snel weer in bedrijf worden gesteld..

Remon is voor u 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

UW ZWEMBAD ZOMERKLAAR

Zodra de zon weer gaat schijnen en de temperatuur toeneemt wilt u zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van uw zwembad. Voordat u kunt gaan zwemmen dient er het een en ander te gebeuren, zoals het schoonmaken in en rondom het zwembad en het aanvullen van het waterniveau. Speciaal voor het zomerklaar maken van uw zwembad heeft Remon Zwembaden het zomerklaarpakket samengesteld waarmee uw zwembad snel zomerklaar is.

UW ZWEMBAD WINTERKLAAR

Het weer wordt slechter en de tijd van zwemmen in uw buitenbad is grotendeels voorbij. Het is belangrijk dat uw zwembad wordt beschermd tegen weersinvloeden. Wij verlagen het waterniveau tot onder de skimmer, reinigen het filtersysteem en sluiten het leidingwerk af om bevriezing te voorkomen. Zorg ervoor dat uw zwembad zorgeloos de winter doorkomt zodat u in het voorjaar snel weer kunt genieten!

ONDERHOUD OP MAAT

Als er regelmatig onderhoud aan uw installatie wordt uitgevoerd heeft u langer plezier van het zwembad. Remon Waterbehandeling kan het onderhoud geheel voor u verzorgen. Er wordt een onderhoudscontract opgesteld en er worden er afspraken gemaakt over het aantal bezoeken en de werkzaamheden

Meer inforrmatie

Meer inforrmatie

Meer inforrmatie

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022