REFERENTIES

Bekijk onze projecten
Neem contact op

FAMILIE VISSER

Familie Visser uit Noordwijk heeft altijd al een eigen zwembad willen hebben. Een plek waar zij met vrienden en familie samen kunnen zijn om te genieten en te ontspannen. Bij het ontwerp van het zwembad heeft Remon rekening gehouden met de architectuur van de woning, waardoor het een passend geheel is geworden. ‘’Al vanaf het eerste contact hebben wij een goed gevoel bij Remon. Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben we onze wensen besproken. Vervolgens heeft Remon een aantal schetsen gemaakt waar wij een keuze uit hebben gemaakt. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en raden Remon iedereen aan.’’

Binnenzwembad Assen

FAMILIE VAN DER VELDE

Erik van der Velde gaat graag ’s ochtends baantjes trekken. ‘’Voorheen ging ik altijd naar het zwembad in Appelscha maar hier kwam ik de laatste tijd niet meer aan toe.’’ Een eigen zwembad bleek de oplossing. Helaas is het klimaat in Nederland niet dusdanig dat er vaak buiten gezwommen kan worden, daarom is er gekozen voor een binnenzwembad. Erik wilde niet teveel toeters en bellen, gewoon rechttoe rechtaan baantjes kunnen trekken was zijn wens. Het ontwerp is strak en eenvoudig. ‘’Ik trek nu iedere ochtend een paar baantjes voor ik aan het werk ga, ook wanneer ik weinig tijd heb.’’

VAKANTIEOORD HET LORKENSBOS

Vlakbij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe, aan de rand van het dorpje Otterlo, ligt Vakantieoord Het Lorkenbos. In dit complete, ruim opgezette maar kleinschalige familiepark geniet u van de rust, bos en hei en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

In het voorjaar van 2016 is het zwembad in zijn geheel door Remon verbouwd. Wij hebben hier twee zwembaden gebouwd en een peuterbadje. Ook hebben we een automatisch voetenbadje en speeltoestellen geplaatst. 

Remon heeft bij de bouw van het bad haar gepatenteerde zwembadbeheersysteem toegepast. Dit betekent dat het gehele zwembad via een handige app te bedienen is. De speeltoestellen, de LED-verlichting, de frequentie gestuurde pompen, de temperatuur en vele andere opties kunnen online via de computer, telefoon of tablet worden bediend.

Remon heeft een automatisch spoelsysteem toegepast op het zandfilter. Een sensor in het zandfilter meet wanneer de vervuilingsgraad hoog is. Zodra de vervuilingsgraad te hoog is zal de spoeling in gang worden gezet.

Ook wordt er een enorme energiebesparing gecreëerd door het gebruik van warmteterugwinning (WTW). Het schone water wat toegevoegd wordt aan het bad gaat eerst door een warmtewisselaar waar het langs het warme suppletiewater stroomt. Door de afgifte van deze warmte wordt het nieuw toegevoegde water voorzien van een hogere aanvoertemperatuur. Op deze manier wordt er fors bespaard op de verwarmingskosten. 

Binnenzwembad Assen

FAMILIE POSTMA

”Wij gingen bijna wekelijks naar de sauna toe. Helaas was dit niet in de buurt en waren wij vrij veel tijd kwijt aan de reis zelf, tijd dit wij liever in de sauna zouden spenderen. Na lang overwegen hebben wij er voor gekozen om thuis een sauna te laten bouwen. In plaats van een traditionele sauna hebben wij voor een infraroodcabine gekozen.” In tegenstelling tot een traditionele sauna wordt bij een infraroodcabine de warmte direct door het lichaam geabsorbeerd, bij een traditionele sauna wordt de omgevingslucht verwarmd. Doordat de warmte direct door het lichaam wordt opgenomen zal de omgevingstemperatuur minder ver stijgen dan bij een traditionele sauna. De omgevingstemperatuur zal zo’n    60 °C bereiken, dit in tegenstelling tot een traditionele sauna waar de temperatuur de 100 °C kan bereiken. ”Wij genieten iedere week weer van onze eigen infraroodcabine. In de toekomst willen wij nog een eigen zwembad, hiervoor zullen wij zeker weer voor Remon kiezen.”

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer