REFERENTIES

Bekijk onze projecten
Neem contact op

PRIVE ZWEMBAD HEGELSOM

In het Limburgse Hegelsom is een polyester buitenzwembad geplaatst. Het zwembad is door de klant rondom afgewerkt met een duurzame kunststof afwerking. De installatie bestaat uit een Speck pomp, een Behncke filter voorzien van filterglas en Seko doseerapparatuur voor een nauwkeuring beheer van de pH en chloor waarde. Voor de verwarming van het zwembad is de zeer stil en energiezuinige warmtepomp RWP090 geplaatst. Met deze full inverter warmtepomp wordt de energie uit de lucht gehaald om het zwembadwater te verwarmen. 

SPRAYPARK AMSTERDAM

In samenwerking met Aqua Drolics is bij het Noorderparkbad in Amsterdam een spraypark gerealiseerd. Deze waterspeeltuin heeft verschillende speeltoestellen die zorgen voor veel waterpret bij kinderen. De vloer van het spraypark is voorzien van een kleurrijke antislip coating. De toestellen worden vanuit de kelder automatisch aangestuurd door de Remon Poolmanager. Via dit zwembadbeheersysteem worden onder andere de openingstijden beheert en kan elk toestel afzonderlijk aangestuurd worden. Voor de waterbehandeling is de zwembadwater regeling toegepast met frequentie gestuurde Speck pompen en een Behncke filter met filterglas.

ONDERWATERVERLICHTING FLETCHER HOTELS

Om de sfeer en beleving zo optimaal mogelijk te houden vervangen wij regelmatig de onderwaterverlichting in zwembaden zoals recent ook in de hotelbaden van Fletcher. Bij de vervanging van de oude halogeen lampen is hoogwaardige LED zwembadverlichting van Watervision weer terug geplaatst. Naast de besparing van de energiekosten wordt ook de zwemambiance door de vele kleuren verhoogd.

ZWEMBAD CAMPING SEVENINGEN

Op camping Seveningen in Kampen is samen met de opdrachtgever een buitenzwembad gerealiseerd die door Remon voorzien is van een automatisch geregeld zwembadbeheersysteem de Remon Poolmanager en een Remolyzer zoutelektrolyse. De frequentie gestuurde Speck pompen, de doseer- en regeltechniek en het terugspoelen van de Behncke filters worden allemaal vanuit de Poolmanager aangestuurd. Tevens kan de installatie online via de computer en tablet bediend worden. Voor een nauwkeurig flowmeting is een ultrasoon flowmeter toegepast. Door de Hydrovar frequentiebesturing worden beide pompen efficiënt geregeld en worden beide filters gespoeld op het moment dat de vervuilingsgraad hoog is.

PRIVE ZWEMBAD LEMMER

Bij een vakantiewoning van een Zwitsers echtpaar in Lemmer is een polyester buitenzwembad geplaatst. Het bad is rondom afgewerkt met een tropisch hardhout en heeft een solar lamellen afdekking voor het behoudt van aangenaam zwemwater. Bij de installatie van dit zwembad is de Remon techniek toegepast. Door het automatisch geregeld zwembadbeheersysteem de Remon Poolmanager is de installatie van afstand volledig te bedienen zonder dat de klant er omkijken naar heeft. Voor de verwarming van het zwembad is een efficiënte titanium platenwisselaar geplaatst.

VAKANTIEOORD HET LORKENSBOS

Vlakbij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe, aan de rand van het dorpje Otterlo, ligt Vakantieoord Het Lorkenbos. In dit complete, ruim opgezette maar kleinschalige familiepark geniet u van de rust, bos en hei en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

In het voorjaar van 2016 is het zwembad in zijn geheel door Remon verbouwd. Wij hebben hier twee zwembaden gebouwd en een peuterbadje. Ook hebben we een automatisch voetenbadje en speeltoestellen geplaatst. 

Remon heeft bij de bouw van het bad haar gepatenteerde zwembadbeheersysteem toegepast. Dit betekent dat het gehele zwembad via een handige app te bedienen is. De speeltoestellen, de LED-verlichting, de frequentie gestuurde pompen, de temperatuur en vele andere opties kunnen online via de computer, telefoon of tablet worden bediend.

Remon heeft een automatisch spoelsysteem toegepast op het zandfilter. Een sensor in het zandfilter meet wanneer de vervuilingsgraad hoog is. Zodra de vervuilingsgraad te hoog is zal de spoeling in gang worden gezet.

Ook wordt er een enorme energiebesparing gecreëerd door het gebruik van warmteterugwinning (WTW). Het schone water wat toegevoegd wordt aan het bad gaat eerst door een warmtewisselaar waar het langs het warme suppletiewater stroomt. Door de afgifte van deze warmte wordt het nieuw toegevoegde water voorzien van een hogere aanvoertemperatuur. Op deze manier wordt er fors bespaard op de verwarmingskosten. 

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022