De werkwijze van REMON

Het bouwen van een zwembad of sauna is iets wat projectmatig wordt gedaan. Wij gaan samen met u kijken hoe wij uw wensen kunnen vervullen. Deze werkwijze houdt in dat wij u bijstaan gedurende het hele traject van A tot Z!

1. IDEE

Als u van plan bent om een wellnessysteem aan te schaffen komen er veel vragen op u af. U vraagt zich af welke kleur, materiaalsoort of techniek het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om juist in de beginfase van dit proces uitgebreid informatie te krijgen over de mogelijkheden. Wij willen graag samen met u kijken naar de mogelijkheden en u vrijblijvend een goed advies geven.

2. ONTWERP

Nadat u uw wensen aan ons heeft doorgegeven gaan wij een ontwerp voor u maken. Dit houdt in dat we een ontwerp op maat voor u gaan maken. Met uw input kunnen wij de juiste afmetingen, materialen, tekeningen e.d. maken. Het eindresultaat is een geheel vrijblijvend advies. Daarna wordt er met u overlegd of het advies aan uw wensen voldoet.

3. VOORBEREIDING

Zodra het definitieve ontwerp gereed is, zullen de voorbereidingen van start gaan. In overleg met u gaan wij afspraken maken voor de montage van het systeem. Indien wij een zwembad gaan bouwen, zullen er afspraken gemaakt worden over de werkwijze en planning van het project. Ook bij het bouwen van een sauna wordt er uitgebreid met u besproken wat wij tijdens de montage gaan doen.

4. REALISATIE

Tijdens de realisatiefase wordt het uiteindelijke systeem geïnstalleerd. Klanten van ons zijn afkomstig uit verschillende marktsectoren. Zo is Remon actief bij hotels, recreatieparken, fitnesscentra en particulieren. De klant wordt altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken rondom de installatie.

5. OPLEVERING

De oplevering van een zwembad, sauna of whirlpool is een belangrijke mijlpaal. Dit is het moment waarop het werk als voltooid wordt beschouwd. Het is bij deze fase belangrijk dat u als klant het werk ook goedkeurt. Beide partijen moeten tevreden zijn met het resultaat. Daarom hechten wij veel waarde aan de opleveringsfase.

6. NAZORG

Als de installatie is opgeleverd wordt er, indien wenselijk, een onderhoudscontract afgesloten. Afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit van het water is het soms wenselijk om een Remon onderhoudsmonteur het systeem compleet na te laten
kijken. Als er onderdelen aan vervanging toe zijn dan worden deze vervangen zodat de installatie vrijwel nooit in storing valt. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen dan is onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Binnen een uur is er een monteur ter plaatse die zorgt dat uw systeem weer zorgeloos functioneert. Kortom, met Remon heeft u altijd het juiste systeem tot uw beschikking tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via de mail of bel met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Bel : +31 594 64 80 80

Remon Hoofdkantoor
Schakelstraat 4
NL-9363 TH Marum
E: zwembaden@remon.com
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Copyright © Remon Zwembaden
Alle rechten voorbehouden 2022